Mina massagekunder.

Massagekund presentation #2: Eva Sandgren och Phu

Jag har en halvblodsvalack på 12 år som "hobbyrids" i princip varje dag 1-1,5 timme. Elettra Sonedotter har masserat honom i närmare 1 år ungefär en gång i månaden.
Jag vände mig till Elettra för jag ville anlita någon som kan gå igenom min häst regelbundet, lära känna honom och hans kropp och därmed också kunna känna förändringar. Både "goda och onda". Min uppfattning är att Elettra är väldigt noggran och kunnig. Hon har en mycket bra förmåga att läsa hästens reaktioner och signaler i samband med behandlingen.
Jag får direkt information av vad Elettra stöter på under behandlingen och jag får tips och råd på vad jag kan göra för att kanske stärka en muskel ytterligare eller ökar elasticiteten.
Jag tycker det känns tryggt att få min häst genomgången regelbundet för att få ytterligare en väldigt viktig dimension i "vetande" om att min häst mår bra. Eller så tidigt som möjligt hitta eventuella mindre bra saker för att i så fall kanske kunna möta dem i tid. Jag känner stor förtroende för Elettra Sonedotter och kan varmt rekommendera henne.

Med vänlig hälsning, Eva Sandgren och Phu


Massagekund presentation #1. Monica Mützell och Panina

Jag anlitar Elettra för massage av mitt halvblodssto Panina f-01 som friskvård en gång i månaden sen ett halvår tillbaka. Panina är en stor häst på 174 cm som inte alltid haft det så lätt med sin kropp t.ex diagnostiserades hon med kissing spines som unghäst. Hon var ridskolehäst under några år och det var där vi träffades. Jag köpte henne för 2 år sedan och vi rider dressyr (centrerad ridning) och däremellan arbetas hon över stock och sten o naturen. Sedan Elettra började behandla henne märker jag att hon fått ett allmänt stort välbefinnande. Hon hade inga stora problem från början, men hon har blivit mjukare överlag, Inga problem med mage eller svullna ben på natten, hovarna mår bra....och hon är väldigt fin i ridningen. Jag kan varmt rekommendera Elettra med hennes otroligt mjuka sätt att behandla hästarna