Elettra Sonedotter

Du hittar mig i hjärtat av Roslagen - Norrtälje.

INSTRUKTÖR I CENTRERAD RIDNING
Jag utbildade mig till instruktör i Centrerad Ridning - level 1, sommaren 2015. Sedan dess har jag gått flera fortbildningskurser, så kallade uppdateringar. I april 2018 godkändes min ansökan om uppgradering till nästa nivå, level II. Jag har även gått kurser i Centrerad Körning och tömkört med hjälp av principerna i Centrerad Ridning. Jag tränar regelbundet för Lotta Månsson-Söderström som är utbildad instruktör level 4, den högsta nivån inom CR. Mitt största intresse är sportkörningen och jag tävlar och tränar regelbundet mitt ponnypar i dressyr, maraton och precision.

DIPL. EQUI-PHYSIOTERAPEUT
Mitt stora intresse för hästar och ambition att ständigt utveckla min kunskap ledde till att gick en utbildning vid Axelsons animal massage school och sommaren 2018 blev jag diplomerad Equi-physioterapeut. Jag arbetar idag med massage, stretching och lymfmassage för både förebyggande och rehabiliterande vård av häst.

SWUS - SUSANNE WIDNERS UPPBYGGANDE SYSTEM
I november 2019 blev jag även diplomerad enligt Susanne Widners Uppbyggande System, SWUS. Jag tränar regelbundet för Susanne i både ridning och tömkörning enligt hennes uppbyggande tänk.

EKONOMI
Jag har studerat agronom-ekonomi vid Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU. Sedan 2007 driver jag en enskild firma och i samarbete med godkänd revisor och auktoriserad redovisningskonsult har jag arbetat med lönehantering, löpande bokföring och bokslut för enskild firma samt aktiebolag. Jag har även arbetat med fakturering som administratör hos certifieringsbolaget Kiwa.